Ακουστικές κιθάρες  Υπάρχουν 66 προϊόντα.

Ακουστικές κιθάρες
ανά σελίδα

Ακουστική κιθάρα σε μέγεθος ταξιδίου https://www.youtube.com/watch?v=aY0xBPVxVso

Ακουστική κιθάρα Ιδανική για αρχάριους. Brown vintage sunburst χρώμα

DG2812-BKS  12χορδη Ακουστική Κιθάρα. Η SX κατασκεύασε την DG25 με άνετο μπράτσο και ξύλα κατάλληλα για έναν ζέστο και ταυτόχρονα λαμπερό ήχο, μια πολύ καλή ποιότητα οργάνου για τον αρχάριο ή ερασιτέχνη κιθαρίστα.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΉΣ ΚΙΘΆΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:Ακουστική κιθάρα SX Θήκη Βάση δαπέδου Κουρδιστήρι Πέννες Ζώνη

Ακουστική κιθάρα Ιδανική για αρχάριους. Red sunburst χρώμα

Ακουστική κιθάρα Ιδανική για αρχάριους. Vintage sunburst χρώμα

V7212E-NT  12χορδη Ακουστική κιθάρα, με κουρδιστήρι. Η V Series κατασκευάστηκε απο την IBANEZ με άνετα μπράτσα και ξύλα κατάλληλα για γεμάτο και ζεστό ήχο. Είναι μία απο τις καλύτερες προτάσεις για αρχάριους κιθαρίστες.

Η DG25CE είναι ένα όργανο που καλύπτει τις ανάγκες του ερασιτέχνη και του αρχάριου κιθαρίστα έχοντας άνετο μπράτσο και "λαμπερό" ήχο σε προσιτή τιμή.

Ακουστική κιθάρα Ιδανική για αρχάριους. Μαύρο χρώμα

Η SD1CE είναι ένα όργανο που καλύπτει τις ανάγκες του ερασιτέχνη και του αρχάριου κιθαρίστα έχοντας άνετο μπράτσο και "λαμπερό" ήχο σε σε προσιτή τιμή.

Η MD160CE είναι ένα όργανο που καλύπτει τις ανάγκες του ερασιτέχνη και του αρχάριου κιθαρίστα έχοντας άνετο μπράτσο και "λαμπερό" ήχο σε προσιτή τιμή.

Η MJG28CE είναι ένα όργανο που καλύπτει τις ανάγκες του ερασιτέχνη και του αρχάριου κιθαρίστα έχοντας άνετο μπράτσο και "λαμπερό" ήχο σε προσιτή τιμή.

Προβάλλονται 1 - 12 από 66 αντικείμενα